Když Praha tančí na vlnách MHD

Vítejte na místě, kde se městská hromadná doprava nebere příliš vážně a každý lístek je vstupenkou na dobrodružství. Představujeme vám Pidilítačku, nejnovější hit v oblasti přepravy, který je tak populární, že si dokonce vysloužil svůj vlastní překlep!

Pidilítačka není jen obyčejná karta, je to váš osobní DJ pro cestování po Praze. Zapomeňte na staré dobré jízdenky, Pidilítačka je tu, aby vám přinesla rytmus do života. S touto kartou v kapse se každá jízda tramvají stává tanečním parketem a každá cesta metrem je jako výlet na festival.

A nebojte se, když vám kontrola řekne “Ukázat Pidilítačku”, není to žádný nový tanec. Je to jen milý kontrolor, který chce uvidět váš lístek – a možná i vaše nejlepší pohyby!

Takže příště, když budete čekat na autobus a uvidíte někoho, kdo se vrtí a houpe, nebuďte překvapeni. Možná jen našel tu správnou melodii na své Pidilítačce a rozhodl se, že je čas na malý tanec. Vždyť kdo by odolal, když má Praha takový rytmus?

Pamatujte, v Praze nejde jen o cíl, jde o cestu – a s Pidilítačkou je to cesta plná hudby, smíchu a občasného překlepu. Dobrou zábavu a šťastnou cestu!


Metro D
Jízda Pidilítačky Budoucností