Metro D

Jízda Pidilítačky Budoucností

Představte si, že se můžete svézt na křídlech budoucnosti přímo pod srdcem Prahy. To není sci-fi, to je nová linka metra D! A kdo je jejím kapitánem? Naše milovaná Pidilítačka, která vám otevře dveře do podzemního světa rychlosti a pohodlí.

Váš Průvodce Podzemím

S Pidilítačkou v kapse se nemusíte bát ztratit se v labyrintu pražského metra. Ona vás provede každou stanicí s přesností švýcarských hodinek. Jen revizorům občas nefunguje zařízení schované v kalhotách, tak na to nemyslete a usmívejte se na ně. Aby ho na vás náhodou nevytasili v nevhodnou chvíli, nezapomeňte si předem zkontrolovat platnost své Pidilítačky.

Stanice jako Diamanty: Blýskání se v Tmě

Každá stanice na lince D bude jako diamant vybroušený do dokonalosti. A Pidilítačka? Ta už je vaším osobním klenotníkem, který vám ukáže, kde tyto skvosty najdete.

Rychlost jako Blesk: Zmizíte dřív, než řeknete ‘Praha’

Metro D je tak rychlé, že byste měli dávat pozor, abyste nezmeškali svou zastávku. Je to jako tanec s časem a Pidilítačka je vaším tanečním partnerem.

Ekologický Zázrak: Zelená je In

Metro D je šetrné k životnímu prostředí, stejně jako vaše Pidilítačka, která vám umožní cestovat bez uhlíkové stopy. Společně tvoří ekologický dream team.

Pohodlí Královské: Sedněte si, Užijte si

Sedadla v metru D budou tak pohodlná, že byste si přáli, aby vaše cesta nikdy neskončila, nebo nezačala. A s Pidilítačkou, která vám sice nezaručí místo, se můžete cítit jako král nebo královna podzemní dráhy.

Tak neváhejte, nasaďte si korunu, vezměte svou Pidilítačku a připojte se k revoluci v pražské MHD. Metro D vás pozve na jízdu, která je rychlá, ekologická a hlavně – plná humoru. Vždyť kdo řekl, že cestování metrem musí být nuda?

Koloběžková Revoluce
Praha na Dvou Kolech